سرخط خبرها
خانه / اخبار روز / تارتلت عسل و بادام زمینی – نئو بلاگ و وبلاگ نویسی

تارتلت عسل و بادام زمینی – نئو بلاگ و وبلاگ نویسی

ماهنامه کیک و شرینی – مریم کریمی: تارتلت عسل و بادام زمینی یک دسر شیک و باکلاس برای میهمانی های شماست
مواد لازم میانی تارتلت:

  • کره نرم  120 گرم
  • شکر دانه ریز  160 گرم
  • تخم مرغ ریز  2 عدد
  • رنده پوست لیمو تازه   2 ق چ
  • آب لیموی تازه   2 ق س
  • عسل  170 گرم
  • بادام زمینی خام   230 گرم
  • نمک  یک پنس

5. سپس داخل قالب های تارتلت را از مواد پر کنید.

4. بعد از زمان مذکور خمیر را داخل قالب های تارتلت باز کنید.

4. در انتها نمک و بادام زمینی ها را به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا  کاملا مواد یکدست شود.

طرز تهیه خمیر تارتلت:

2. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید.

1. داخل دستگاه غذاساز آرد، کره، پودر شکر را ریخته و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود و به صورت خرده نان درآید.

3. خمیر حاصله را جمع کنید. داخل سلیفون گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت بدهید.

ماهنامه کیک و شرینی – مریم کریمی: تارتلت عسل و بادام زمینی یک دسر شیک و باکلاس برای میهمانی های شماست.

طرز تهیه مواد میانی تارتلت:

5. از مواد میانی داخلش ریخته و در فر از قبل گرم شده دمای 190 درجه به مدت 45- 40 دقیقه بپزید.

2. بعد تخم مرغ را اضافه کنید در انتها آب سرد و اسانس لیمو را اضافه کنید.

3. عسل را جداگانه گرم کرده و با پوست لیمو و آب لیموی تازه مخلوط  کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.

6. بعد از خنک شدن با شکلات شیری و سفید تزیین کنید.

1. کره نرم و شکر را با همزن بزنید تا پوک و کرمی شود.

مواد خمیر تارتلت:

  • آرد سرد  230 گرم
  • کره سرد فریزری  210 گرم
  • تخم مرغ  یک عدد
  • اسانس لیمو  یک چهارم ق چ
  • پودر شکر  2 ق س
  • آب یخ  یک دوم ق س

 تارتلت عسل و بادام زمینی

درباره ی back118

همچنین ببینید

فیلم: بلندترین بنا‌ها و سازه‌های دنیا + رفعتی: مدافع استقلال باید اخراج می‌شد – نئو بلاگ و وبلاگ نویسی

– احسان درخشنده: یکی از برجسته‌ترین جاذبه‌های گردشگریِ شهرهای مختلف، بنا‌ها، سازه‌ها و آسمان‌خراش‌های بلند …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *